Welkom

 

Helaas is het Theehuis momenteel gesloten i.v.m. corona maatregelen.

Maar wij hebben niet stil gezeten. Kijk hieronder voor alle leuke dingen die we hebben bedacht.

HAVE FUN & DIY

We hebben een hele leuke workshop bedacht die je samen met een vriendin thuis kan doen. Wij zorgen dat je alle producten krijgt. En daarbij komt ook een heerlijke herfst box met verrukkelijke hapjes voor tijden de workshop.
Kijk voor meer informatie hier.

SINTERKLAAS AVOND

Sinterklaas avond vieren we dit jaar met een boxset heerlijke huisgemaakte gerechten. We hebben een box samengesteld voor volwassenen en kinderen. Voor meer informatie klik hier.

CHRISTMAS HIGH TEA

Hoewel we het nog niet zeker weten of we wel open mogen tijdens kerst. Hebben wij wel onze Christmas High Tea voor dit jaar bedacht. Deze kan ook To Go.
Vier kerst dit jaar samen met dierbaren met een heerlijke High tea of een Kids Tea. Voor meer informatie over de Christmas High Tea klik hier.


Theehuis Dennenoord

Op een van de mooiste locaties in Twente, tussen Vasse en Ootmarsum, ligt Theehuis Dennenoord. Het Theehuis is een origineel houten pandje uit 1921 waar nostalgie de moderne tijd ontmoet. Het Theehuis bevindt zich tussen de bossen en is een ideale plek om uit te rusten na een heerlijke wandeling of fietstocht.

High Tea

De huisgemaakte High Tea is de specialiteit van Theehuis Dennenoord. Een echte theemaaltijd met naast scones, teabread, sandwiches en taart ook diverse hartige lekkernijen. Ook wordt u verrast met een voorgerecht geïnspireerd op het seizoen.

Afternoon Tea

Ook serveren wij de traditionele Afternoon Tea met scones geserveerd met clotted cream en home made jam, sandwiches en tea sweets.

Daarnaast bent u van harte welkom voor een lunch of een stuk heerlijk gebak uit eigen keuken. En de op het erf gelegen Shop is ook zeker de moeite waard!

Openingstijden:

Wij zijn geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
( Keuken sluit om 16.00 uur )

Zaterdag en zondag zijn wij geopend van 11.00 uur tot 18.00 uur.
( Keuken sluit om 17.00 uur )

Tea is always a good idea