Trouwen

Theehuis Dennenoord is een officiële trouwlocatie. Een fraaie locatie voor een intieme en ongedwongen trouwdag. Met The Barn beschikken we over een sfeervol restaurant voorzien van een prachtige veranda met uitzicht over het Twentse landschap.

Jullie trouwdag moet de mooiste dag in jullie leven worden. Een dag waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is; de trouwkaart, de trouwjurk, het bruidsboeket, de trouwauto’s, de fotoreportage en natuurlijk de gelegenheid waar het feest gevierd gaat worden.

Theehuis Dennenoord is een locatie welke bij uitstek geschikt en gespecialiseerd is in het verzorgen van bruiloften. Onze ruime ervaring, gastvrijheid, smakelijke keuken en vooral de sfeervolle ambiance staan garant voor een perfect verzorgde huwelijksdag, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken.

Bij Theehuis Dennenoord is een bruiloft niet standaard, maar op maat en naar jullie eigen wensen. Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft de dag van jullie dromen zal zijn. Bel ons of stuur een mail voor meer informatie!

Tea is always a good idea