JULLIE ONVERGETELIJKE BRUILOFT VIER JE BIJ ONS

Theehuis Dennenoord is een officiële trouwlocatie. Een prachtige locatie voor een intieme en ongedwongen trouwdag. Met de Barn beschikken we over een sfeervol restaurant voorzien van een prachtige veranda met uitzicht over het Twentse landschap.

In de afgelopen jaren hebben wij veel verschillende bruiloften mogen verzorgen, waaruit blijkt dat geen wens te gek is!

Wij bespreken deze wensen graag!

ALLES TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Jullie trouwdag moet de mooiste dag in jullie leven worden. Een dag waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is; de trouwkaart, de trouwjurk, het bruidsboeket, de trouwauto’s, de fotoreportage en natuurlijk onze prachtige tuin voor jullie ceremonie en borrel!

Theehuis Dennenoord is een locatie welke bij uitstek geschikt en gespecialiseerd is in het verzorgen van bruiloften. Onze ruime ervaring, gastvrijheid, smakelijke keuken en vooral de sfeervolle ambiance staan garant voor een perfect verzorgde huwelijksdag, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken. Wij verzorgen jullie dag van ontvangst tot en met diner en denken daarbij graag mee over jullie perfecte dag. Indien gewenst kunnen wij vervoer regelen naar jullie avond locatie.

Wij beschikken niet over een bruiloft brochure, elke offerte begint daarom met een persoonlijk gesprek. Met onze geruime ervaring in het verzorgen van bruiloften helpen wij jullie graag op weg met de invulling van jullie dag. 

Wij bespreken graag jullie grootste wens! Een barbecue in onze tuin, live muziek buiten of juist je ceremonie tijdens het golden hour? Niets is voor ons te gek!

Na afloop lekker blijven slapen? Dat kan in onze huisjes. Bezoek de website van Erve Dennenoord voor een impressie van deze knusse huisjes.

HEB JE TROUWPLANNEN?

Neem gerust contact op via onderstaand contactformulier. Een bruiloft bij ons is erg persoonlijk, waarbij ingespeeld wordt op jullie wensen! Graag bespreken wij deze in een persoonlijk gesprek, maken we kennis en krijgen jullie een impressie van onze geweldige locatie!

Wij zijn gespecialiseerd in dag bruiloften, van ontvangst tot en met het diner voor maximaal 50 personen.

DE DROOMLOCATIE VOOR JOUW BRUILOFT

Niets is standaard,
maar helemaal naar jullie wensen

Bij Theehuis Dennenoord is een bruiloft niet standaard, maar op maat, kijkend naar jullie eigen wensen. Daarom begint een offerte bij ons altijd met een persoonlijk gesprek. Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft de dag van jullie dromen zal zijn!

PLAN JIJ EEN BRUILOFT?

Neem contact op via onderstaand formulier, dan spreken we elkaar hopelijk snel met een heerlijke kop thee (of koffie natuurlijk!) in ons mooie theehuis!