BIJ DENNENOORD IS HET OVERAL GENIETEN

ONTDEK ONZE Nostalgische ruimtes

Theehuis Dennenoord beschikt over diverse leuke zitplekken waar je heerlijk kunt genieten, zowel samen met andere gasten alsook afgezonderd met je eigen groep. Elke ruimte in ons Theehuis heeft een naam, Het Theehuis, de Serre, het Jachthuisje en The Barn. In de Serre, het Theehuis en the Barn zit je samen met andere gasten. Het Jachthuisje is apart te reserveren met jouw groep zodat jullie gezellig met elkaar kunnen genieten. Daarnaast kan ook The Barn gereserveerd worden voor special gelegenheden en grote groepen van 30 – 60 personen.

HET OUDSTE GEDEELTE 

Het Theehuis is ons oudste gedeelte, waar het allemaal begon. Hier staat de bar waar één van onze meiden de meest heerlijke thee, maar ook een perfecte koffie klaar maakt! In de winter maanden kun je hier heerlijk genieten bij de warme kachel en in de zomer slaan de deuren van deze ruimte open naar het terras.

DE SERRE

Het Theehuis is uitgebouwd, hier ontstond de Serre. In de loop der jaren is deze ruimte verschillende keren verbouwd en uitgebouwd. In de huidige staat komen de zonnestralen door de bomen in deze open lichte ruimte binnenvallen

THE BARN

De Barn is het restaurant gedeelte maar wordt ook vaak omgetoverd tot betoverende locatie voor jouw bruiloftceremonie. In het verleden hebben hier al verschillende bruiloften plaatsgevonden. Samen met het veldje en de prachtige veranda biedt deze plek de mogelijkheid om jouw droom dag vorm te geven! Ben jij op zoek naar een knusse ruimte, met een maximum van 60 gasten, dan is onze Barn daar perfect geschikt voor. 

Naast het voltrekken van een huwelijk is de The Barn uitermate geschikt voor familie feestjes, zakelijke diners, workshops, een yoga retraite of zelfs een afscheidsviering. Kortom er is veel mogelijk in deze mooie ruimte

HET JACHTHUISJE

Het Jachthuisje is gelegen aan ons terras en beschikt over een kleine veranda. In het Jachthuisje kan met maximaal 30 gasten plaatsgenomen worden. Deze ruimte is geschikt voor verjaardagen, een babyshower of gewoon gezellig samen zijn met heerlijk eten. Tevens kan deze ruimte gereserveerd worden voor zakelijke besprekingen om los te komen van de formele bedrijfssetting.