ERVE DENNENOORD

GENIETEN MIDDEN IN DE NATUUR

Op ons erf, Erve Dennenoord, bevindt zich naast ons Theehuis een kleinschalig vakantieverblijf. Erve Dennenoord beschikt over 7 vakantiehuisjes, welke de ideale uitvalsbasis zijn om lekker te fietsen, te wandelen en de omgeving van Noordoost Twente te ontdekken. Alle bekende natuurgebieden zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar.

Onze vakantiehuisjes

Op het erf worden al sinds 1925 gasten ontvangen, in zowel het Theehuis als in de vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn steeds gerenoveerd en gemoderniseerd waardoor enkel de uitstraling nog doet denken aan het verleden. 

Ons erf wordt gekenmerkt door rust, ruimte en fluitende vogels. Het is niet zonder reden dat al onze huisjes een vogelnaam hebben gekregen!

De vakantiehuisjes

De vrijstaande vakantiehuisjes beschikken over veel privacy en een eigen tuin. De twee persoons vakantiehuisjes zijn geschakeld waardoor volop van elkaar genoten kan worden. Alle privé tuinen met terras zijn gelegen op het zuiden. De twee persoons vakantiehuisjes beschikken over een prachtig uitzicht op de natuurlijk omgeving.

Geniet van onze Wellness

Naast onze heerlijke huisjes kun je ultiem genieten in de Wellness. De Wellness bestaat uit een hottub, sauna, buitendouche, privé omkleedruimte, minibar en een privé overkapping. Zowel de Hottub als de Sauna zijn op hout gestookt.

Enthousiast geworden? Klik op onderstaande knop en lees alles over Erve Dennenoord!