jullie onvergetelijke bruiloft
vier je bij ons

HEERLIJKE THEe en leuke cadeautjes

Theehuis Dennenoord is een officiële trouwlocatie. Een prachtige locatie voor een intieme en ongedwongen trouwdag. Met de Barn beschikken we over een sfeervol restaurant voorzien van een prachtige veranda met uitzicht over het Twentse landschap.

ALLES TOT IN DE PUNTJES VERZORGD

Jullie trouwdag moet de mooiste dag in jullie leven worden. Een dag waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is; de trouwkaart, de trouwjurk, het bruidsboeket, de trouwauto’s, de fotoreportage en natuurlijk onze prachtige tuin voor jullie ceremonie en borrel!

Theehuis Dennenoord is een locatie welke bij uitstek geschikt en gespecialiseerd is in het verzorgen van bruiloften. Onze ruime ervaring, gastvrijheid, smakelijke keuken en vooral de sfeervolle ambiance staan garant voor een perfect verzorgde huwelijksdag, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken. 

Na afloop lekker blijven slapen? Dat kan in onze huisjes. Bezoek de website van Erve Dennenoord voor een impressie van deze knusse huisjes. 

HEB JE TROUWPLANNEN?

Laat het ons weten dan spreken we jullie snel over jullie mooiste dag
en natuurlijk ben je ook welkom voor een rondleiding.

of bel 0541 680 790

Niets is standaard maar helemaal naar jullie wensen

Bij Theehuis Dennenoord is een bruiloft niet standaard, maar op maat en naar jullie eigen wensen. Daarom begint een offerte altijd met een persoonlijk gesprek. Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft de dag van jullie dromen zal zijn.

HEB JE TROUWPLANNEN?

Laat het ons weten dan spreken we jullie snel over jullie mooiste dag en natuurlijk ben je ook welkom voor een rondleiding.

Vul het contactformulier in, stuur ons een e-mail op info@theehuisdennenoord.nl 

ONZE OPENINGSTIJDEN

WOENSDAG T/M vrijdaG
van 10.00 uur tot 17.00 uur
keuken sluit om 16.00 uur

ZATERDAG & ZONDAG
van 10.00 uur tot 18.00 uur
keuken sluit om 17.00 uur

In de maanden juni, juli en augustus zijn we ook op dinsdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

30 april 2024 zijn we ook op de dinsdag geopend!